(senior) HR-adviseur

28-36 uur per week

Vind jij het leuk om te schakelen tussen verschillende cao’s in de zorg en weet je samen met ons team het HR beleid en – processen naar een hoger niveau te tillen? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wij, De Algemene Thuiszorg, kortweg DAT zijn op meerdere vlakken actief binnen de gezondheidszorg in Zuidwest Nederland. Onze 700 collega’s zetten dagelijks de cliënt centraal binnen thuiszorg, kraamzorg en kinderdagopvang. De afdeling HR vervult hierin een belangrijke rol.

Met elkaar zorgen we ervoor dat DAT wordt ondersteund op alle HR-vraagstukken met focus op het behouden, opleiden, ontwikkelen, werkplezier en daarmee de inzetbaarheid van medewerkers. Als (Senior) HR Adviseur maak je onderdeel uit van het management team.

Kortom een veelzijdige functie waarin geen dag hetzelfde is!

Wat ga je doen?

Voor jouw collega’s ben je het 1e aanspreekpunt en sparringpartner voor HR-gerelateerde zaken. Je adviseert, coacht, stelt kritische vragen en geeft ondersteuning op het gebied van personele bezetting, CAO-gerelateerde zaken en thema’s zoals verzuim en ontwikkeling. Je bouwt mee aan de verdere professionalisering van de afdeling, denk hierbij aan het verder digitaliseren en implementeren van HR processen en procedures, maar ook het schrijven, (door)ontwikkelen en implementeren van beleidsmatige stukken. Je krijgt hierbij de vrijheid om, binnen overlegde grenzen, met je eigen inbreng en uitdagingen aan de slag te gaan.

Wij vragen:

Om de functie van (Senior) HR adviseur goed uit te kunnen voeren is het prettig als je een aantal punten meebrengt, denk aan;

  • Je bent een HR professional met een opleiding op HBO niveau;
  • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een allround HR functie;
  • Je bent benaderbaar, verbindend en proactief;
  • Een persoonlijkheid met humor, relativeringsvermogen en flexibiliteit:
  • Affiniteit met de zorg en/of kennis van Afas is een pre.

Wij bieden:

 • Een salaris in FWG 55 van de CAO VVT tussen de € 3025,81 en € 4558,88 afhankelijk van jouw werkervaring en opleiding;
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling om binnen je vakgebied aangesloten te blijven;
 • Je ontvangt arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, waaronder reiskosten, 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een leuke, gezellige en informele werksfeer binnen een platte organisatie;
 • Flexibiliteit in het indelen van je werkweek en werkplek (kantoor of maximaal 25% vanuit huis) en een laptop en telefoon van de zaak;
 • De vrijheid om met je eigen uitdagingen aan de slag te gaan;
 • Je bouwt pensioen op bij het pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW).

Interesse?

Wil je meer informatie over deze leuke functie neem dan contact op met Saskia Rijken (administratieve ondersteuning HR), zij vertelt je er graag meer over onder het genot van een lekkere bak koffie. Saskia is te bereiken op telnr. 0165-542335 (optie 1) en aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag.

Interesse in de functie van Hr-adviseur bij Thuiszorg DAT regio Roosendaal?

Reageer dan nu via de “solliciteer” button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.