De leukste Kraamzorg

Dit is een spannende periode in jouw leven dus zorgen we ervoor dat je niet alleen goed begeleid wordt, maar we maken er ook de leukste periode van! We werken met 1 vaste kraamverzorgende gedurende jouw gehele kraamperiode. Je hebt dus geen last van wisselingen in een toch al drukke week.

Lees meer

De beste Kraamzorg

We voldoen aan alle kwaliteitscriteria
en meer! Zo zijn we in ISO/HKZ gecertificeerd. Een WHO/Unicef erkende Borstvoedingsorganisatie. Doen we regelmatig zelf onderzoeken en we laten ons onderzoeken door externe partijen op het gebied van kwaliteit en klanttevredenheid.

Lees meer

en de gezelligste Kraamzorg!

Natuurlijk niet alleen voor ons de gezelligste, maar ook voor jou en je gezin. Vind je het leuk om eens wat ervaringsverhalen te lezen ? Kijk dan eens op onze Facebookpagina, hier staan allerlei reviews van tevreden klanten die hun kraamverzorgende in het zonnetje willen zetten.

Lees meer

De meeste cursussen

We hebben een enorm cursusaanbod voor zwangeren (en partners). We vinden deze zo belangrijk, dat we meebetalen aan jou cursus als je bij ons ingeschreven staat. Ook de docenten geven je een korting als je ingeschreven staat bij Kraamcentrum DAT. Ps. niks verplicht natuurlijk ­čÖé

Lees meer

Voeding

We hebben zelf lactatiekundigen in dienst die je alles over borstvoeding kunnen vertellen, ook na je kraamtijd ! We zijn dan ook WHO/Unicef gecertificeerd. Ga je kunstvoeding geven ? Dan hebben we daar natuurlijk ook tips voor. Kijk ook eens naar de voor- en nadelen.

Lees meer

en nog veel meer....

Verhuur van borstkolven, babyweegschalen, gratis uitleen van bedverhogers en ondersteken, kraampakketten, Kraamhotel, Kinderdagopvang, Buitenschoolse opvang en Thuiszorg om maar wat dingen te noemen. We doen nog veel meer.

Lees meer