Wet langdurige zorg (WLZ)

In de zorg is er behoefte aan organisaties, die alert kunnen inspelen op de wensen van de cliënt. Thuiszorg DAT levert zorg vanuit kleine teams, waardoor de betrokkenheid met de cliënten groot blijft. In de huishoudelijke ondersteuning biedt Thuiszorg DAT de zekerheid van een vaste medewerker, waarop u als cliënt kunt vertrouwen.
Bovendien staat de privacy van de cliënt bij ons hoog aangeschreven.

Thuiszorg DAT is een kleinschalig thuiszorgorganisatie. De medewerkers zijn betrokken bij hun werkzaamheden. Het leveren van kwaliteit is voor ons belangrijk. Cliënten bij Thuiszorg DAT hebben een vaste contactpersoon, die op vaste tijden te bereiken is om vragen te beantwoorden of u verder te helpen met zaken, waarbij u hulp nodig hebt.

Hulp bij het huishouden/de huishoudelijke ondersteuning nodig?
Stelt u zich eens voor dat degene die het huishouden verzorgt, plotseling uitvalt. Of dat u door ziekte of ouderdom niet meer voor uw gezin of voor uzelf kunt zorgen. Of dat hulp van familie, buren of kennissen niet meer toereikend is of zelfs helemaal ontbreekt? In al deze gevallen kan een medewerker van Thuiszorg DAT snel de ondersteuning voor het huishouden en eventueel voor andere gezinsleden van u overnemen.

Waaruit bestaat de hulp?
Huishoudelijke ondersteuning bestaat uit ondersteuning op het gebied van dagelijkse huishoudelijke bezigheden in uw eigen woonomgeving. Samen met u kijken wij wat u nodig heeft om een schoon en leefbaar huis te houden. Wat onze medewerker precies voor u doet en hoe vaak ze komt, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Huishoudelijke ondersteuning met passie…
Onze medewerkers doen met passie waar ze goed in zijn.

…met kwaliteit en persoonlijke inzet.
Kwaliteit staat voorop! Niet voor niets is Thuiszorg DAT sinds 2003 in het bezit van het ISO-certificaat, hét kwaliteitskeurmerk voor de zorg. Ook doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u ondersteuning krijgt van een vaste medewerker en een vaste vervanger. De medewerker van Thuiszorg DAT is voor u een bekend en vertrouwd gezicht in huis.

Hoe vraagt u een indicatie aan?
U kunt bij het Wmo-loket van uw gemeente een aanvraag indienen.

Eigen bijdrage
Voor ondersteuning bij het huishouden kan een eigen bijdrage worden gevraagd. Deze bijdrage is afhankelijk van de gemeente waarin u woont en van uw persoonlijk inkomen. U kunt hierover informatie bij de gemeente of het CAK opvragen.